Flower & Flourish

Lorem ipsum dolor sit amet

Workshops

Of u nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze workshops zijn geschikt voor iedereen!


De bloemenworkshops zijn de perfecte gelegenheid om uw creativiteit los te laten en nieuwe bloemschiktechnieken te ontdekken. Of u nu een bloemenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit, onze workshops zorgen voor een gezellige ervaring! Tijdens de workshops wordt u van alle benodigdheden voorzien, dus het enige wat u hoeft mee te nemen is uw fantasie. Aan het einde van de workshop gaat u naar huis met uw eigen prachtige creatie. 

IMG-5363
IMG-5363
IMG-3552
IMG-3552
IMG-3794
IMG-3794
IMG-5015
IMG-5015
IMG-4356
IMG-4356
IMG-3865
IMG-3865


Verder is het mogelijk om een workshop in te plannen op een afgesproken locatie. Als u op zoek bent naar een unieke activiteit met uw collega's of vriendengroep dan is dit zeker een aanrader! Er wordt volledig met u bepaalt welke bloemencreatie we gaan maken. Samen bespreken we uw voorkeuren, stijl en de mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld leren hoe u een bloemenkrans creëert of een tafelstuk samenstelt. Ook is het natuurlijk mogelijk om thematische workshops te organiseren.

Op de social media van Flower & Flourish wordt u op de hoogte gehouden van de workshops die plaatsvinden, dus neem daar vooral een kijkje!