Flower & Flourish

Lorem ipsum dolor sit amet

Bedrijven

Bloemen op de werkvloer hebben zoveel voordelen. Ze brengen kleur en leven in de ruimte, verbeteren de luchtkwaliteit en creëren een positieve en ontspannen sfeer. Bovendien kunnen bloemen de productiviteit en creativiteit van werknemers verhogen. Het is een eenvoudige en effectieve manier om de werkomgeving op te fleuren!


Bloemen hebben niet alleen voordelen voor werknemers, maar ook voor gasten. Ze zorgen voor een warm welkom en een uitnodigende sfeer. Gasten zullen zich comfortabel en op hun gemak voelen in een ruimte met prachtige bloemen. Het is dus een goede manier om indruk te maken en een positieve indruk achter te laten!

      Bloemen abonnement 

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf altijd is voorzien van mooie bloemen kunt u een bloemen abonnement afsluiten. Op deze manier heeft u zelf geen omkijken meer naar het halen of verzorgen van de bloemen. De bloemen kunnen geleverd worden met of zonder vaas. Er zijn verschillende opties die u kunt overwegen:

1. Verse bloemen

U kunt ervoor kiezen om wekelijks verse bloemen te laten bezorgen. Hierbij kunt u denken aan een mooi boeket op de balie, vensterbank of bar. Daarnaast is het ook mogelijk om in bijvoorbeeld horecagelegenheden kleine vaasjes per tafel te laten verzorgen.


2. Droogbloemen

Ook kunt u ervoor kiezen om droogbloemen te laten bezorgen. Droogbloemen gaan langer mee dan verse bloemen, waardoor de bloemen minder vaak verwisseld hoeven te worden. U kunt hierbij afspreken hoe lang u een bepaald boeket droogbloemen wil houden, totdat deze weer wordt verwisseld voor het volgende prachtige droogboeket.


3. Kunstbloemen

Tot slot kunt u kiezen voor kunstbloemen. Kunstbloemen lijken erg op verse bloemen, maar blijven altijd mooi. U kunt een afspraak maken om de kunstbloemen te wisselen of u kunt van te voren een termijn afspreken.


De prijzen van de bloemen abonnementen verschillen per afmeting van het boeket, soort boeket en zijn afhankelijk van hoe vaak u de bloemen wil wisselen. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of vul onderstaand formulier in voor een offerte!